Krav Maga voor volwassenen (vanaf 16 jaar)

Mishandeling, seksueel geweld, intimidatie, berovingen en pestgedrag komen dagelijks voor in onze maatschappij Door deze ontwikkelingen is de vraag naar realistische zelfverdedigingssystemen enorm gestegen. Krav Maga is een praktisch en eenvoudig systeem dat iedereen in relatief korte tijd kan leren. Onze lessen zijn voor zowel mannen als vrouwen, beginners als gevorderden.

Onze instructeurs geven les volgens de methoden van de Krav Maga Global NL bond, die op de realiteit gebaseerd zijn. Wat doe je bijvoorbeeld als je tijdens je werk in een gewelddadige situatie terechtkomt, of hoe reageer je wanneer er iets gebeurt in het openbaar vervoer of in de auto? En hoe handel je in een kleine of grote ruimte, wanneer je staat, zit of ligt?

Tijdens de trainingen behandelen wij de meest uiteenlopende dreigende situaties. Denk hierbij aan het inschatten, vermijden en het voorkomen van potentieel gevaar. Jezelf verdedigen tegen ongewapende aanvallen zoals verwurgingen, stoten en trappen. Verdedigingen tegen gewapende aanvallen zoals messen, stokken en vuurwapens. Hoe je voorwerpen kan gebruiken om jezelf te verdedigen. Terugvechten tegen één of meerdere aanvallen.